Tjenester

Jeg kan utføre de fleste webtjenester fra start-finish. Om du er en nyoppstartet bedrift og trenger en visuell profil for ditt brand, eller en nettside, ta kontakt. Jeg kan designe og/eller utvikle alt fra enkle landingssider til kompliserte nettbutikker.

Nettside

Jeg kan designe og utvikle en moderne nettside for din bedrift. Jeg har erfaring med brukeropplevelse og tatt kurs i universelt design. Jeg kan lage enkle landingssider, spill, nettbutikk, blogg/nyheter, forum og alt i mellom.

Jeg har også erfaring med forskjellige CMS, jeg kan bygge opp en rask nettside i wordpress eller så kan jeg lage noe helt eget fra bunnen av med Laravel.

Branding

Er du en nyoppstartet bedrift uten en visuell profil eller har du kanskje allerede en utdatert logo? Det viktigste med en god logo er at den fungerer på alle flater både digitalt og på trykk, som et lite ikon på mobil og på siden av en lastebil.

Jeg kan lage eller oppdatere din visuelle profil til noe som er moderne og som appellerer til folk i dag. Mine design er ofte minimalistiske men jeg kan også lage noe mer klassisk om det er ønskelig. I tillegg til logo så kan jeg også lage en fargeprofil, typografi og visittkort.

Spørsmål?

Om du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt for en uforpliktet prat.